Trend Giyim Hakkında; Charme Butik Trend Giyim

Trend Giyim Hakkında; Charme Butik Trend Giyim

Yaz Aylarında Bahar Rüzgarları: Floral Etkiler

Çiçekler ve ilkbahar birbirinden ayrılamayan iki kavram. Her ilkbahar döneminde ‘’Çiçekler? İlkbahar için? Çığır açıcı!’’ diye düşünsek de çiçekler hala gardıroplarımızın vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Bu sezon ise çiçekler daha gösterişli, daha cesur ve daha dikkat çekici. Üç boyutlu aplike detayları ile daha da heyecan verici bir hale gelen bu trend, belki de bu sezonun en göz alıcı görünümlerinden biri olacak. Bu yaz da tıpkı bahar gibi rengarenk geçecek desenize!

 

Kottan Vazgeçemeyenler: Denim On Denim

Dönem fark etmeksizin bir vazgeçilmez olan kot pantolonları özellikle ilkbahar ve yaz döneminde unutmak modanın bir altın kuralı adeta. 2022 yılıyla birlikte skinny jean’lerin yerine geçen baggy, slouchy, wide-leg jeanler ve maxi kot etekler, 2023 sezonunda da tüm gücüyle sahalarda. Kot etkisi sadece pantolonlarımızda kalmayacak, aynı zamanda kot ceketlerimiz ve gömleklerimizle de denim on denim görüntüsüne alışacağız.

Hatta ve hatta kot pantolon üstüne kot ceket, kot yelek ve kot gömlek kombinleri bu sezon en çok göreceğimiz kombinler arasında bile yer alabilir. Kulağa ilk başta anlamsız gelse de 2023 yaz sezonu için kot kumaşlara bir şans vermenizi tavsiye ediyoruz.

Cesur mu Cesur Transparan

Son birkaç sezondur moda dünyasının vazgeçilmezi olan transparan kıyafetler, 2023 bahar sezonunda da etkisini sürdürüyor. Bahar aylarının özgür ruhuna uygun olan tül parçalar, hem cesur hem de klasik tarz sevenlere hitap ediyor. Kombinasyonları zenginleştiren transparan parçalar, minik bir bralet olarak da kullanılabileceği gibi farklı kıyafetlerin üzerine aksesuar olarak da giyilebiliyor. Sade ve bir o kadar da göz alıcı olan transparan parçalar, gardırobun vazgeçilmezlerinden biri olacak.

Renklerle Ombre

Esin kaynağı tabiat olan bu trend moda dünyasını adeta bir sanata dönüştürüyor. Bu nedenle favorilerimiz arasında yer almayı da hak ediyor. Romantik formlarla buluşan gün batımı renkleri, ilkbaharın rahatlatıcı esintisiyle birleşiyor. Geçen yıl hatırlarsanız hayatımızda giren karmaşık desenler ve parlak renkler baskındı. Bu modanın aksine daha minimalist ve yumuşak bir görüntü sunan 2023 yaz desenleri, trend, hareketli atmosferiyle 2000’lerin ruhunu yakalamak isteyip de yakalayamayanlar için ideal! Kombinlerinizi şık çanta modelleriyle tamamlamayı unutmayın.

Yataktan Sokağa: Olağanüstü Pijamalar

Pijama giymek yalnızca uykuya dalmanın bir yolu olmaktan çıkıp, 2015 yılında Rihanna ile hayatımıza girdiğinden beri modanın vazgeçilmezlerinden biri. Bu sezonun pijama şıklığı daha lüks, daha asil ve daha feminen bir hava ile karşımıza çıkıyor. Dantel, saten ve transparan detaylarla zenginleştirilen pijamalar, romantik ve cesur bir görünüm sergiliyor. Pijamaların günlük stilimize kolayca uyum sağlayıp sağlamayacağı belirsiz olsa da bu parçalarla kendinizi bir peri masalının kahramanı gibi hissetmeniz mümkün.

Cepler, cepler ve cepler!

Kargo pantolonlarla başlayan cep modası bu sezon tüm giyim parçalarına sıçradı! Geniş cepli pantolonlardan sonra artık cepli ceketler, yelekler ve kargo etekler de gardırobumuzda yerini alıyor. Cesur bir tarz arayanlar için bu trend, pratik ve cool bir seçenek olabilir. Şişe koymak için kanguru cepli hoodie modelimiz de adeta bu trend için yaratılmış.

Kovboylardan İlham Aldık: Püsküllü Detaylar

Kış aylarında tüylere olan hayranlığımız, ilkbaharda yerini püsküllere bırakıyor. 2022’de yükselişe geçen maksimalist moda akımı, aşırılıkların detaylar üzerindeki etkisini burada da gösteriyor. Püsküllü ceketler, elbiseler, çantalar ve aksesuarlarla hem bohem hem eğlenceli bir görünüm kazanmak mümkün. Detaylara önem verenlerin favorisi olan püsküller, bu sezon gardıroplarımızdaki yerini alacak. Kombin yapmakta zorlanırsanız eski kovboy filmlerine bir göz atın deriz. Ne de olsa trendin kaynağı tam da orası.

Balonlar ve Romantik Etki

Bu sezonun vazgeçilmezi drama! “Romantize etmek” kavramıyla sıkça karşılaştığımız bu dönemde tiyatral görünümleri yakalamak için küçük bir ipucumuz var. Mini ya da uzun balon eteklerle balon elbiseler hayatımızın ortasına dramatik bir etkiyle girecek ve zirveye oynayacak gibi görünüyor. Feminen akımın eğlenceli esintileriyle kendinizi romantik bir dönem filminde bir başrol gibi hissedeceğiniz bu trende hazır olun!

Biraz Da Siyah: Gotik Akım

Versace’nin gotik gelinleri sonrasında bu sezon yine alıştığımız gotik etkisiyle karşılaşıyoruz. Minimalist giyim tarzı, 90’ların etkileriyle birleşerek sofistike bir görünüm ortaya çıkarıyor. İlkbahar/yaz sezonunda siyah renk öncelikli tercihlerimiz arasında yer almıyor olsa da her mevsimin kurtarıcısı olan siyah yine dolaplarımızda kendine yer bulacak.

Etiketler: trend giyim, charme butik, trend giyim hakkında
Ağustos 01, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR